Admin


MAI MÉS SOLA" DE MARY HIGGINS CLARK A EDICIONS 62 : 15-01-2018
La novel·lista Mary Eleanor Higgins - Mary Higgins Clark ( Bronx New York 24-12-1927) narra aquesta història:
Per fugir de la humiliació pública de l’arrest del seu futur marit la vigília del seu casament, Celia Kilbride, una experta en joies, emprèn un creuer en un transatlàntic de luxe. A bord coincideix amb la coneguda Lady Emily Haywood, una velleta de vuitanta-sis anys immensament rica que és propietària d’un collaret de maragdes de valor incalculable. Un cop acabi el creuer, lady Emily té la intenció de deixar la joia a la Smithsonian. Però el tercer dia de creuer, troben morta lady Emily i el collaret ha desaparegut. La llista
de sospitosos és força llarga...
La Cèlia, amb l’ajuda d’una parella que estan celebrant el seu quaranta-cinquè aniversari de casament, es proposa trobar l’assassí.
Si vols llegir més :
http://ow.ly/2yxB30hHWUb
 

"PAPITU : EL SOMRIURE DEL BIGOTI " DE CARLOTA BENET A COLUMNA EDICIONS: 13-01-2018
La filòloga Carlota Benet i Cros ( Barcelona 1981) retrata la figura del seu pare:
pitu. El somriure sota el bigoti és un repàs a la vida de Josep M. Benet i Jornet de la mà de la seva filla, Carlota Benet. Un llibre emocionant i colpidor que ens deixa una petja en la memòria, la fràgil memòria que l’Alzheimer pot arribar a fer miques, i que, fins a l’últim batec, és inesborrable. En aquestes pàgines intenses es parla del Papitu, del seu somriure murri i de l’immens llegat literari que ens ha deixat.
Si voleu conèixer més
http://ow.ly/U7qA30hJruF
 

Presentació del llibre Conóndromo, del celoní Francesc Aunión. Presentat per Enric Saurí 13-01-2018
I si per viure eternament, haguessis de morir demà?canódromo

Parlarem d’una novel·la que explora els límits de la nostra tecnologia i de la nostra humanitat a través d’una distòpia futurista.

Amb la col·laboració de la llibreria Alguer 7
 


1
C/ Alguersuari, 7 Tlfn. 93 848 52 04 Fax. 93.848 55 41 llibres@alguerset.com