• Avis Legal

    En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, els informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web restaran incorporats en un fitxer propietat de Llibreria Alguer Set S.L.  amb la finalitat de donar els serveis sol·licitats. Les dades obtingudes són les pertinents per la finalitat per la qual s’han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament d’aquestes.

    Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis. 

    Informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades.

    A més, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, informem que la nostra pàgina web té com a objectiu establir un canal d’informació i serveis entre els seus clients i empleats a través d’Internet.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto