• Llibreria Alguer7

  La nostra llibreria va obrir el mes de setembre de l'any 2006 per ampliar l'oferta literària que hi havia en aquells moments a Sant Celoni i comarca del Baix Montseny i poder oferir un servei acurat com a llibreria generalista amb un tractament especial dels temes locals i comarcals. 
  Disposem dos cents metres quadrats de superfície dedicada a venda de llibres a part del magatzem i estem situats al carrer Alguersuari num. 7 molt a prop de l'estació del ferrocarril i de l'Ateneu, en un lloc amb fàcil aparcament.
  Tenim el sistema informàtic Defontsoft per el control de vendes i estocs així com formem part del Gremi de Llibreters de Catalunya y Cegal (Confederación Española de Gremios y Asociaciones se Librerias).
  Cuidem d'una manera molt especial les comandes de llibres que ens encarreguen els clients si no els disposem en estoc, procurant informar-los puntualment de la seva disponibilitat i/ o arribada.
  Servim també a Ajuntaments, Biblioteques, Col·legis i Instituts de la zona amb els descomptes habituals per aquestes institucions.
  Som uns enamorats de tota la literatura i procurem transmetre les nostres inquietuds als nostres clients donant-los un tracte personal i professional.
  En aquesta pagina podreu trobar la informació que us calgui però no deixeu de visitar-nos o trucar-nos per telèfon si teniu qualsevol consulta que fer-nos arribar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto